Sharapova

Storkamp på dag én i US Open: – Det kunne vært finale

Endelig starter hovedrunden av årets versjon av Grand Slam-turneringen US Open. Allerede på første dag er det mye å glede seg til.

DAG ÉN: Maria Sharapova mot Simona Halep er en real godbit på dag én i US Open. Foto: AV Mike McCune from Portland [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons
Endelig starter hovedrunden av årets versjon av Grand Slam-turneringen US Open. Allerede på første dag er det mye å glede seg til.

Det er en stor dag for de fleste som følger tennis rundt om i verden. Årets siste Grand Slam-turnering skal slåes i gang. Men det er mange kamper som skal spilles. Vi har hørt med ekspertene for å få hjelp til å velge.

– Det er mange bra matcher, men jeg må kanskje trekke ut damematchen. Maria Sharapova (nummer 146 i verden) mot Simona Halep (2), det kunne vært finale. Det blir spennende. De to er kanskje de største favorittene på kvinnesiden, sa Christer Francke til Tennis-Norge.

Eurosport-kollega, Ola Ramnefjell Bentzen, er helt enig med Franckes valg i første runde.

– Absolutt damematchen runde én for å si det sånn. Den må man se opp for. Det blir spennende å se om Sharapova er i form, siden hun har spilt ganske lite. Halep er nok ganske nervøs, selv om hun er favoritt. Det er en ekkel førsterunde for henne, fortalte Bentzen til Tennis-Norge.

Lest hvem ekspertene tror vinner US Open?

Men ekspertene har også noen andre kamper de mener kan bli bra på dag én, selv om det ikke er så mange store navn som går på hverandre.

– To av de unge kanonene som møtes: Denis Shapovalov (69) vs Daniil Medvedev (54), sa Bentzen.

– Bernard Tomic (146) blir moro å se. Urokråken fra australia er langt nede på rankingen etter å ha skuffet litt, fortalte Francke.

Ellers spiller den fjerdeseedede 20-åringen Alexander Zverev mandag mot Darian King (168). Femteseedede Marin Cilic møter amerikaneren Tennys Sandgren (105), som tidligere var satt opp mot Andy Murray i første runde før han trakk seg.

På damesiden skal tredjeseede Garbiñe Muguruza møte Varvara Lepchenko (64) fra vertsnasjonen, og niendeseedede Venus Williams starter mot Viktoria Kuzmova (135) på dag én i US Open.

 

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788