Melanie Stokke tennis

Stokke startet ny turnering med seier

Melanie Stokke vant i strake sett for å ta seg videre i 25.000-dollarsturneringen i Braunschweig.
SUKSESS: Melanie Stokke er ute etter mer suksess etter NM-tittelen i august. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Melanie Stokke vant i strake sett for å ta seg videre i 25.000-dollarsturneringen i Braunschweig.

Den nybakte norgesmesteren Malenie Stokke (nummer 305 i verden) røk i andre runde av 25.000-dollarsturneringen i Leipzig torsdag, men på onsdag var hun i gang på nytt. Den norske 20-åringen har tatt fatt på en ny 25.000-dollarsturnering, denne gangen i Braunschweig.

Stokke er syvendeseedet i turneringen, og trakk en kvalifiseringsspiller i første kamp. Motstander i første runde var den 24 år gamle italieneren Federica Arcidiacono (646). Sist de to møttes vant Stokke i strake sett 6-0 og 6-0 på grusen i Madrid 2016.

Den norske jenta brøt Arcidiacono allerede i andre game, men italieneren brøt tilbake i neste game. Stokke brøt til 4-2 og tok første sett 6-3.

I andre sett tok Stokke over tenniskampen. Da norgesmesteren brøt til 2-1 og 4-1 var mye av jobben gjort. Arcidiacono prøvde forgjeves å svare, men Stokke sikret settet og kampen. Stokke slo dermed italieneren nok en gang i strake sett, denne gangen med settsifrene 6-3 og 6-2.

I andre runde venter tyske Katharina Gerlach (422) som slo kvalifiseringsspilleren Charlotte Roemer (1081) i tre sett 2-6, 6-2 og 6-4.

Har du lest? Bare nesten for formsterke Durasovic 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788