Tsonga vant maratonkamp

av | 3 juli, 2016 - 20:19 | Grand Slam, Internasjonalt, Wimbledon

Jo-Wilfried Tsonga og John Isner måtte spille tennis i nesten fire og en halv time før en vinner ble kåret i tredje runde av Wimbledon.

Jo-Wilfried Tsonga og John Isner måtte spille tennis i nesten fire og en halv time før en vinner ble kåret i tredje runde av Wimbledon.
Begge servet ekstremt bra gjennom hele kampen, og det gjorde at kampen trakk ut. Etter 6-7 (3-7), 3-6, 7-6 (7-5), 6-2 i de første settene, ble det et langt supertiebreak, ikke før 19-17 avgjorde Tsonga kampen. Da hadde Isner satt hele 38 serveess, mens Tsonga sto med 21.
Dermed gikk franske Tsonga videre til fjerde runde etter fire timer og 23 minutter, men der kan han få det hardt. 31-åringen må spille sin neste kamp allerede mandag mot landsmannen Richard Gasquet. Etter søndagens kamp talte både Tsonga og Isner for å fjerne supertiebreaket og innføre vanlig tiebreak.
-Jeg har sagt det flere ganger, men jeg vet ikke om det kommer til å bli endret. Jeg vet ikke, og jeg kan ikke gjøre noe med det, sa Isner.
-Det kan være bedre for spillerne å få en raskere avslutning. Det er bra for oss å bli ferdige. Samtidig er det underholdende for publikum hvis det femte settet varer lenge. Det er femti-femti for meg. Jeg vet ikke om jeg er for eller mot det, sa Tsonga.
Øvrige resultater herreklassen, 3. runde:
Tomas Berdych (10), Tsjekkia – Alexander Zverev (24), Tyskland 6-3, 6-4, 4-6, 6-1
Nick Kyrgios (15), Australia – Feliciano Lopez (22), Spania 6-3, 6-7 (2-7), 6-3, 6-4
Jiri Vesely, Tsjekkia – Joao Sousa (31), Portugal 6-2, 6-2, 7-5
Lucas Pouille (32), Frankrike – Juan Martin del Potro, Argentina 6-7 (4-7), 7-6 (8-6), 7-5, 6-1

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv