Vil du vite hva som vises av tennis på TV i dag, i morgen eller neste uke? Få oversikt på tvkampen.com.

ATP-turneringene å følge med på fremover

av | 13 oktober, 2021 - 16:56 | Aktuelt, Norsk

Innspurten på 2021 sesongen blir intens - TVKampen.com gir deg oversikten av hva som skjer - og når.

Annonsørinnhold fra tvkampen.com:

Det meste av tennisåret har allerede passert. De fire Grand Slam-turneringene er avklart, og det samme gjelder de olympiske leker. Det kan kjennes litt tomt etter alle disse store tenniskonkurransene og de avsluttende månedene. Det kan virke som vi er inne i en lang transportetappe før neste konkurranse. Men det finnes fortsatt et par kommende ATP-turneringer som kan være verdt å følge med på.

Her er noen av dem:

BNP Paribas Open (Indian Wells Masters), USA (7.–17. oktober)


BNP Paribas Open går av stabelen i Indian Wells (rett utenfor Palm Springs) i California, og er årets kanskje siste store utendørsturnering. Vil du strømme en Masters-turnering/se tennis live, som utspiller seg under bar himmel, så er “USAs vestlige Grand Slam” din siste gode sjanse i år.

Det finnes dessuten flere anledninger til å følge med på denne konkurransen. BNP Paribas Open er en av de absolutt største konkurransene i ATP-touren, med unntak av de fire Grand Slam-turneringene. Det tørre og periodevis varme klimaet skaper vanligvis vanskelige forutsetninger for deltakerne, noe som kan gjør det litt ekstra spennende.


Erste Bank Open (Wien Open), Østerrike (25.–31. oktober)

Vill du få med deg enda en tennisturnering innen oktober er over, så anbefaler vi at du retter fokuset mot østerrikske Erste Bank Open, som er årets siste ATP 500-konkurranse. Erste Bank Open går av stabelen i Wien og spilles innendørs.


Rolex Paris Masters, Frankrike (1.–7. november)


Rolex Paris Masters er den siste Masters-turneringen som gjennomføres i 2021, så dette er antageligvis en «must» å få med seg. Turneringen er en av to Masters dette året som gjennomføres innendørs.

Mange tennisentusiaster foretrekker konkurransene som spilles utendørs, men da det finnes så få store turneringer som arrangeres innendørs, mener vi at Rolex Paris Masters kommer til å bli en spesiell opplevelse.


Stockholm Open, Sverige (7.–13. november)


I vårt naboland, Sverige, går en av årets absolutt siste ATP-turneringer av stabelen. Stockholm Open, en ATP 250-turnering, settes i gang den 7. november.
Den svenske innendørskonkurransen er ikke en av de mest prestisjefylte turneringene, og startfeltet kommer nok til å mangle en rekke profilsterke navn. Likevel kan det være morsomt å følge en konkurranse som spilles i Norden.

Faktum er at Stockholm Open, sammen med Swedish Open, i Båstad, er de eneste ATP-turneringene som gjennomføres i Norden, noe som naturligvis gjør konkurransen litt ekstra interessant.


Nitto ATP Finals, Italia (14.–21. november)


ATP-touren 2021 avrundes mellom 14.–21. november da ATP-finalene for første gang arrangeres i Torino. Dette er et arrangement du absolutt ikke vil gå glipp av ettersom det på sett og vis kroner hele tennissesongen. I turneringen er det kun de best rangerte enkeltspillerne og lagene som kvalifiserer seg.

Finalene er altså en god mulighet til å se noen av sportens største navn, men det som også gjør konkurransen interessant er det unike formatet. Spillerne/lagene møter hverandre i innledningsfasen før de fire beste kvalifiserer seg for semifinaler.

Til tross for at OL og de store Grand Slam-turneringene allerede er avklart, så finnes det fortsatt en rekke flere tenniskonkurranser man kan nyte før sesongen avrundes helt. Hvilke av de gjenstående ATP-turneringene gleder du deg mest til?

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Tapte ilddåp

Tapte ilddåp

Viktor Durasovic møtte selveste Andy Murray i sin første kamp i ATP-sammenheng

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv