Grand Prix Summer Tours regjerende mester Malene Helgø. Foto: Norwegian Open.

Ny utgave av Norges største Grand Prix står på dør

av | 10 juli, 2021 - 21:25 | Malene Helgø, Norsk, Simen Sunde Bratholm

Grand Prix Summer Tour er med sitt andre år i ferd med å bli en obligatorisk serieturnering på sommeren for de beste norske spillerne.

Turneringsarrangør og utgiver av Tennis Norge Magasinet Northern Vision og Norwegian Open starter den norske grusfesten på førstkommende mandag i Larvik og Stavern Tennisklubb.

Øker i størrelse

Turneringsserien som med sitt fulle navn heter Lexus Norwegian Open Grand Prix Summer Tour øker premiepotten fra i fjor og setter enda en ny premierekord med 280.000 kroner i premiepenger totalt for serien som består av tre hovedturneringer samt en Masters for de seks beste.

Først ut er Larvik og Stavern før turen går videre til Sandefjord før den igjen avsluttes med en Masters i Stavern.

Toppseeds i 2021 er Malene Helgø og trippel norgesmester Simen Sunde Bratholm. Det vil være mulighet til å prøvekjøre en Lexus under hele touren. Foto: Norwegian Open.

– Årets utgave en mer kompakt da vi skal ha tre turneringer i løpet at en 8 dagers periode , kjempebra for spillerne som kan trene rundt i Vestfold å være garantert mange gode kamper , de to første turneringene er vanlige GP i Larvik/Stavern og Sandefjord og det 6 beste spillerne pluss to wildcards er automatisk kvalifisert til en to dagers Masters i Stavern 19-20 juli, sier turneringsdirektør og leder av Northern Vision, Anders Borg til Tennis Norge.

Casper Ruud spiller ATP 250 turneringen Swedish Open og Viktor Durasovic, som vant to av tre turneringer i fjorårets utgaver av GP Summer Tour, spiller kvalifisering til Båstad.

Players Dinner på Farris Bad

– Spillerne blir innkvartert på Farris Bad under masters hvor vi skal ha Players Dinner og også arrangere en pro am event hvor hver spiller blir teamet opp med en sponsor av turneringen. Dette blit Lots of fun, sier en entusiastisk Borg.


– Premiepengene (280.000 nok) er de største i GP historien i Norge takket være noen gode sponsorater fra Lexus, Formuesforvaltning, Viking Redningstjeneste, Sector Alarm og Rica Eiendom for å nevne noen.

Relaterte artikler

Nytt magasin ute

Nytt magasin ute

Vårutgaven av Magasinet Tennis Norge er ute – kan kjøpes på Narvesen storkiosk eller på nett.

Relaterte artikler

Helgø i fyr og flamme

Helgø i fyr og flamme

Malene Helgø vant sin tredje strake turnering – har vunnet de siste 17 kampene på ITF touren.

Nytt magasin ute

Nytt magasin ute

Vårutgaven av Magasinet Tennis Norge er ute – kan kjøpes på Narvesen storkiosk eller på nett.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv