Racket 1 holder til i Svelvik og på racket1.no. Foto: Shutterstock/Racket 1.

Racket 1 – hele Norges nettbutikk for tennis og padel

av | 31 mai, 2021 - 19:16 | Aktuelt, Norsk

Og du kan stikke innom for en kaffe og en prat om du vil.

Annosørinnhold

Et par mil ut i Drammensfjorden ligger Svelvik, et lite tettsted med 6.500 innbyggere som frem til 1. januar 2020 var en egen kommune og en del av Vestfold. I dag er Svelvik en del av nye Viken fylke.

Svelvik er kjent for sin frukt- og bærproduksjon, noe alle bilister på søndagstur gjennom den tidligere kommunen raskt oppdager da landskapet kan minne om et van Gogh maleri preget av morell og epletrær. Gårdsutsalg langs veien er vanlig.


Idylliske Svelvik ligger langs Drammensfjorden. Foto: Shutterstock.

Svelvik – et norsk tennis sentrum

Mindre kjent for allmennheten er det faktum at Norges største spesialbutikk for tennis -og padel utstyr holder til blant eplene og morellene i Svelvik.

– Vi har holdt til her i flere år. Det hele startet med at vi fikk agentur for Donnay, og så har det ballet på seg. I dag er vi forhandler for alle de store tennis og padel merkene, sier innehaver og selverklært Utstyrsnerd, Per Ørnulf Steen.

Racket 1 og Per har rukket, eller skal vi si racket, å bli et godt kjent merkevare i det norske tennismiljøet.

– I tillegg til å være til stede på stevner og tilby strenge-service, får vi mye besøk i den fysiske butikken vår fra hele Østlandet. Tennisinteresserte kommer gjerne i grupper for å slå av en prat, se på utstyr og dele tennisopplevelser. Vi har flere faste kunder fra hele Østlandet.

Se tilbud og utvalg

Rafael Nadals utstyr på tilbud under Roland Garros

Hovedgrunn til at Racket 1 har blitt så populær blant kundene er butikkens mål om å være best på pris.

Sjekk ut disse tilbudene som gjelder under Roland Garros:

BABOLAT PURE AERO RAFA 2021 – Racketen Nadal bruker under årets Roland Garros.

Populær nyhet, begrenset opplag – på lager.

Wilson US Open tennisballer

BABOLAT PURE AERO RAFA RH X 12 BAG

Bagen brukes av Nadal i årets French Open.

MSV OVERGRIP CYBER WET 24-PACK – WHITEBESTSELLER

Fra .com til .no

Fra starten var ambisjonen til Racket 1 å bli en utstyrsleverandør til hele Norden. Derfor har de frem til nylig operert under .com. Nå har de flagget hjem og lagt seg under racket1.no.

– Nå rendyrker vi våre norske kunder og har skiftet domene fra .com til .no. I tillegg har vi gått gjennom hele forretningsmodellen, forbedret web-plattformen vår og blitt bedre på frakt og betalingsløsninger. Kort oppsummert har vi nå blitt bedre på alt, sier racket-nerd Per Ørnulf Steen til Tennis Norge.

100% tennis og padel

Racket 1 har omfavnet det nye fenomenet Padel.

– Padel er vanvittig gøy og vi tror det kommer til å øke i popularitet i årene som kommer. Samtidig er det mange nysgjerrige der ute som enda ikke helt vet hva padel er. Vi ønsker at de skal ta kontakt med oss for råd og veiledning, enten over telefon, mail eller fysisk i butikken vår i Svelvik.

– Racket 1 drives av entusiasme og glede for tennis og padel.

Utstyrsnerd Per Ørnulf Steen
Se Pers utvalg og priser

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv