Pablo Carreno Busta slo Denis Shapovalov i fem sett i kvartfinalen. Foto: Shutterstock.

Busta til semifinalen i US Open

av | 9 september, 2020 - 09:55 | Internasjonalt, US Open

US Open dag 9: Spanjolen møter Alexander Zverev i semifinalen.

Natt til onsdag slo Pablo Carreno Busta forhåndsfavoritten Denis Shapovalov 3-2 i en kamp som varte i over fire timer i New York.

Spanske Carreno Busta stod på motsatt side av nettet i søndagens kamp som endte med diskvalifikasjon for verdensener Novak Djokovic etter at han var uheldig og traff en linjedommer i halsen. Dermed avanserte Busta videre til kvartfinalen som han natt til onsdag vant i fem sett.

Carreno Busta var inne blant verdens Topp 10 for to år siden. På fredag møter han Alexander Zverev i semifinalen. Tyske Zverev sikret sin semifinale-billett etter han slo Borna Coric 3-1 i sett.

Russisk oppgjør

Hvem den andre semifinalen skal stå mellom avgjøres på onsdag/natt til torsdag når de to siste kvartfinalene spilles. Den ene blir et hel-russisk oppgjør mellom Daniil Medvedev og Andrey Rublev. Vinneren av det oppgjøret møter vinneren av Alex De Minaur og Dominic Thiem i semifinalen.

Andrey Rublev – Daniil Medvedev går kl 19:30 på onsdag. Foto: Shutterstock.

Kurs mot drømmefinale

På kvinnesiden er det stille før stormen idet turneringens tredje og fjerde seed – Serena Williams og Naomi Osaka, stille og effektivt jobber seg frem til en finaleplass på hver sin side av tablået.

Natt til onsdag ble Osaka klar for en plass i semifinalen hvor hun møter Jennifer Brady fra USA. I kvartfinalen slo Osaka ut Shelby Rogers mens Jennifer Brady slo Yuliana Putintseva fra Kasakhstan.

Kvinnenes andre semifinale står mellom vinnerne av onsdagens to kvartfinaler som er Serena WilliamsTsvetana Pironkova og Elise Mertens – Victoria Azarenka.

Kvinne tablået har stø kurs mot en ny Williams – Osaka finale. Foto: Shutterstock.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv