Ulrikke Eikeri gamblet – endte opp med bomtur til Australia

av | 19 januar, 2020 - 08:36 | Australian Open, Ulrikke Eikeri

- No guts no glory. Det er selvfølgelig kjipt.

Norges beste kvinnelige tennisspiller Ulrikke Eikeri er rangert nummer 247 i verden og var dermed syv plasser unna å få en plass i kvalifiseringen til Australian Open. Med hele 128 deltakere i kvalifiseringen, er det vanlig at noen trekker seg i siste liten grunnet sykdom og diverse.

Dermed var det en mulighet for Ulrikke Eikeri å få en plass i kvalifiseringen til Australian Open. Men hun kunne ikke å sitte i Oslo og vente på en telefon – hun måtte være fysisk på plass ved spilleanlegget i Melbourne og være tilgjengelig på kort varsel.

Skal holde seg skadefri

– Jeg har forberedt meg på match hver dag og sett om jeg har vært heldig eller ikke, sier Eikeri i et intervju med Eurosport Norge.

Etter en nervepirrende uke i Melbourne endte Nordstrand-spilleren til slutt tre plasser unna å få en plass i kvalifiseringen.

– Jeg var forberedt. Det er selvølgelig kjipt, men sånn er det, no guts – no glory, sier en positiv og motivert Eikeri videre til Eurosport.

Om planen videre sier hun at målet er å holde seg skadefri. «Det er det som har vært problemet, at jeg har fått konkurrert og trent for dårlig. Nå skal jeg holde meg skadefri, levere bra resultater og være klar for neste Grand Slam.»

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Finalen glapp

Finalen glapp

Ulrikke Eikeri og makker tapte semifinalen i mixed doubles i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv