Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Kollaps i årets siste Challenger

Viktor Durasovic spolerte sesongens siste mulighet til å få flere ranking-poeng i Portugal.

En mil nord for Porto ligger Maia hvor årets siste Challenger-turnering finner sted denne uken. Grusturneringen konkluderer en 2019 Challenger-sesong som har bestått av hele 158 turneringer, fordelt på alle verdens kontinenter og underlag.

For Viktor Durasovic (ATP 334) var dette en god anledning til å pynte på verdensrankingen før sesongslutt.

Tirsdag formiddag var det klart for første runde hvor nordmannen møtte italienske Andrea Vavassori (ATP 397). Durasovic startet med å dominere kampen. Det første settet tok han komfortabelt 6-2 etter å ha fått et tidlig dobbelt-break.

Mulig italieneren fikk hjelp av en forsinket morgen-Cappuccino i pausen eller om det var Durasovic som hadde fått noe feil i sin. Uansett så reverserte italieneren kampens spill totalt. Etter å ha dominert første settet, klarte Durasovic kun å holde egen serve en eneste gang til resten av kampen og italieneren vant til slutt med sifrene 2-6,6-1,6-0.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788