Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Viktor Durasovic til kvartfinale i Challenger-turnering

Viktor Durasovic viser god form i Slovenia.

Nordmannen er for tredje gang klar for kvartfinale på nivået etter å ha tatt sin tredje strake seier i ATP Challenger-turneringen i Portoroz.

I andre runde onsdag slo Durasovic en spiller som har slått han tre ganger på rad før møtet, Lucas Miedler. Torsdag ventet Altug Celikbilek, nummer 353 på ATP-rankingen. 22-åringen fra Tyrkia er også 101 på ITF-rankingen.

Durasovic spilte en meget solid kamp og hadde ingen problemer med å slå sin tyrkiske motstander. 22-åringen vant 6-3, 6-2 på under en time.

Dermed er Durasovic garantert en klatring på rundt 42 plasser på ATP-rankingen. Nordstrand-spilleren vil innta en plass rundt nummer 387. Hans beste plassering i karrieren er 353.-plass. Det må en finaleplass til for slå denne rangeringen på neste ukes ranking.

I kvartfinalen fredag venter vinneren i oppgjøret mellom Zdenek Kolar, nummer 280 på verdensrankingen, og Sergiy Stakhovsky, nummer 147. Sistnevnte har på sitt beste vært rangert som nummer 31 i verden. Ukraineren har deltatt i 36 Grand Slam-turneringer, senest i årets utgave av Roland Garros og vunnet ATP-titler.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788