Stokke og Eikeri til kvartfinaler i 25.000-dollarsturneringer

av | 1 august, 2019 - 17:51 | Melanie Stokke, Norsk, Ulrikke Eikeri

Både Ulrikke Eikeri og Melanie Stokke fortsetter å vise god form på tennisbanen.

Tidligere torsdag ble det klart at Eikeri reiser til New York for å delta i US Open-kvalifiseringen i slutten av måneden. Senere torsdag spilte hun andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Grodzisk Mazowiecki.

Den norske 26-åringen møtte Sara Cakarevic. Tennisspilleren fra Frankrike er nummer 503 på WTA-rankingen og måtte se seg slått 6-1, 6-3 av Eikeri.

I kvartfinalen fredag venter åttendeseedede Katarzyna Piter for andreseedede Eikeri. Den polske motstanderen er nummer 337 på WTA-rankingen, men har tidligere i karrieren vært topp 100 i verden.

Også Melanie Stokke imponerer. Nordstrand-spilleren måtte først vinne to kvalifiseringskamper for å nå hovedturneringen i Bad Saulgau. Nå er hun for andre uke på rad klar for kvartfinale på 25.000-dollarsnivå.

Oslo-jenta vant 7-6 (7-2), 4-6, 7-6 (7-5) etter over tre timers spill over sjuendeseedede Tena Lukas, nummer 371 på verdensrankingen. Dermed er hun klar for å møte andreseedede Georgina Garcia-Perez, nummer 218 i verden, med en besteplassering som nummer 124. Den spanske jenta var i fjor i andre runde av Roland Garros.

Lilly Elida Håseth og Astrid Wanja Brune Olsen tapte for øvrig i andre runde av 15.000-dollarsturneringen i Finland torsdag.

Malene Helgø spilte mot nummer 96 i verden, Sara Sarribes Tormo. Hun hang godt med i det første settet og var nær 4-2, men tapte settet 3-6. I det andre settet ble det tøffere, og hun tapte 1-6.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Helgø i fyr og flamme

Helgø i fyr og flamme

Malene Helgø vant sin tredje strake turnering – har vunnet de siste 17 kampene på ITF touren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv