Ulrikke Eikeri til US Open

av | 1 august, 2019 - 13:19 | Ulrikke Eikeri, US Open

– Yes, jeg har kjøpt billett allerede sier Ulrikke Eikeri til Tennis Norge torsdag formiddag.

Det er spennende tider i norsk tennis og torsdag bekrefter Ulrikke Eikeri til Tennis Norge at hun skal spille kvalifisering til US Open i New York. Hovedturneringen starter mandag 26.august og kvalifiseringen spilles uken før.

Norges beste kvinnelige tennisspiller Ulrikke Eikeri (WTA 229) sin gode form har allerede skapt nye muligheter og nå kan hun sikre seg deltakelse i en av de fire største tennisturneringene i verden. Kvalifiseringen består av tre kamper og dersom hun vinner vil hun skrive seg inn i historien som en av få norske kvinner som har deltatt i en Grand Slam.

Forrige gang var i 1988 i Australian Open da Amy Elisabeth Jönsson Raaholt, en norsk kvinne født i Gøteborg, tapte første runde mot Steffi Graf som gikk videre og vant turneringen.

Norsk-amerikanske Anna Margrethe «Molla» Bjurstedt Mallory (1884-1959) fra Mosvik vant US Open hele åtte ganger i perioden mellom 1915 og 1926. Dette var før Open æraen da tennis ble profesjonalisert i 1968.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Finalen glapp

Finalen glapp

Ulrikke Eikeri og makker tapte semifinalen i mixed doubles i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv