Ulrikke Eikeri klar for kvalifiseringsfinale i WTA-turnering

av | 21 juli, 2019 - 12:05 | Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri er en kamp unna sin første hovedturnering på WTA-nivå.

Den norske 26-åringen fortsetter å vise god form etter andreplassen i 100.000-dollarsturneringen i Contrexeville for en uke siden.

Søndag spilte hun første kvalifiseringsrunde til WTA-turneringen i latviske Jurmala. Motstander var Daniela Vismane, nummer 481 på WTA-rankingen og 91 på ITF-rankingen. Den latviske 19-åringen var i fjor rangert som verdens 17. beste juniorspiller.

Mot Eikeri hadde hun ingen god dag og var trolig preget av skade eller sykdom. Nordstrand-jenta vant nemlig hele 6-0 i det første settet og på 3-0 i det andre settet takket Vismane for seg.

Dermed er Eikeri klar for kvalifiseringsfinale og har muligheten til å ta seg til hovedturneringen på WTA-nivå for første gang.

Motstander i kvalifiseringsfinalen Basak Eraydin. Den tyrkiske tennisspilleren er nummer 207 på WTA-rankingen. Hun har på sitt beste vært nummer 156 i verden, men var fra oktober til mai. I comebacket har hun kun vunnet to kamper på rad ved en anledning.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Finalen glapp

Finalen glapp

Ulrikke Eikeri og makker tapte semifinalen i mixed doubles i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv