Melanie Stokke klar for kvartfinale i 25.000-dollarsturnering

av | 25 juli, 2019 - 17:46 | Melanie Stokke

Melanie Stokke har vunnet fire kamper på rad i Tyskland.

For første gang siden november 2017 har 22-åringen tatt seg til kvartfinale i en 25.000-dollarsturnering. Det skjedde i tyske Horb.

Stokke fikk hele 2018 spolert av skader, sykdommer og feiltrening. Nå er hun på riktig spor og har spilt en rekke turneringer i det siste. Tidligere i år tok hun seg til en 15.000-dollarsturneringer. Likevel er det først nå hun virkelig form.

Nordstrand-spilleren har vunnet to kvalifiseringskamper og slo onsdag femteseedede Gaia Sanesi, nummer 349 på WTA-rankingen. Torsdag i andre runde ventet Nathaly Kurata, nummer 528 på WTA-rankingen.

Det endte med en seier i to sett, gjennomført på en time og 19 minutter. Stokke vant 6-3, 6-2.

I fredagens kvartfinale er Lea Boskovic, nummer 435 på WTA-rankingen, som det siste året har vært i semifinale på 25.000-dollarsnivå ved to anledninger., motstander. Den kroatiske tennisspilleren slo førsteseedede Katharina Gerlach, nummer 319 i verden, torsdag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk suksess i Sverige

Norsk suksess i Sverige

Både Viktor Durasovic og Melanie Stokke kom til finalen av TP/Gardell Open i Båstad, men kun en av dem tok tittelen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv