Viktor Durasovic
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Viktor Durasovic klar for kvartfinale i Challenger-turnering – reddet to matchballer

Viktor Durasovic slo en tidligere topp 50-spiller torsdag.

Nordmannen spiller denne uken en Challenger-turnering i Jerusalem og tok torsdag sin tredje strak seier. Dermed er Durasovic for andre gang i karrieren klar for kvartfinale på nivået.

Det skjedde også på en overbevisende måte. 22-åringen møtte Teymuraz Gabashvili i tredje runde. Russeren er for øyeblikket på 382.-plass på ATP-rankingen, fem plasser bedre enn Durasovic, men var i 2015 oppe på 42.-plass i verden.

Durasovic kom skjevt ut mot den russiske tennisspilleren og tapte det første settet i hele 3-6. I sett nummer to ble Nordstrand-spilleren brutt til 4-5 og fikk to matchballer mot seg i det neste returgamet.

Unggutten reddet derimot alle og utlignet til 5-5. Deretter vant han de to neste gamene og sikre seg seg settseieren 7-5. I det tredje setet var Durasovic best og vant 6-3.

I kvartfinalen fredag venter Danilo Petrovic. Serberen er nummer 336 i verden og har på sitt høyeste vært nummer 220. 27-åringen har vist relativt dårlig form så langt i år. Dermed har Durasovic en gylden mulighet til å nå sin første semifinale i en Challenger-turnering.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788