Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Ruud potensielt to seire unna stjernemøte: – Spiller heller mot Federer enn Nadal

Casper Ruud har en tøff, men ikke umulig oppgave foran seg i Roland Garros i kamp nummer en og eventuelt i andre runde.

Vinner han disse kampene er belønningen trolig stor: Nemlig et oppgjør mot selveste Roger Federer i Paris. En tanke Ruud nylig var inne på i et intervju med Tennis-Norge.

– Jeg møter heller Federer på grus enn Nadal, men jeg ønsker jo å møte disse før de legger opp, sier Ruud til Tennis-Norge.

– Ville hatt en plan
Uansett må først Ernests Gulbis slås, og deretter Matteo Berrettini eller Pablo Andujar. Da vil Federer, om sveitseren vinner sine to første kamper i Roland Garros-comebacket, være motstander i tredje runde.

Det er flere grunner til at Ruud foretrekker Federer på grus foran Nadal. Sistnevnte trener nordmannen en del med på Mallorca.

– Jeg tror nok at jeg må håpe at jeg ikke møter han på grus. Selv om han ikke spilte like godt i starten på grus i år, så har han og vil skjerpe seg rimelig greit inn mot Roland Garros, men hadde jeg møtt Nadal, vil jeg hatt en liten plan på hvordan å slå han, sier Ruud.

– Nyte det
En ting er sikkert. I et eventuelt drømmemøte skal Ruud i hvert fall sørge for å gjøre en ting.

– Jeg ville bare gått ut å nyte øyeblikket, sier Ruud.

Støtt Tennis-Norge gjennom å kjøpe et abonnement av vårt magasin, som blant annet inneholder mer stoff om Casper Ruud! Trykk her for mer informasjon!

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788