Casper Ruud
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud fikk grønt lys i Wimbledon

Casper Ruud er med på listen over spillere som kommer direkte inn i hovedturneringen i Wimbledon.

Tirsdag kveld ble listene over spillere som får direkte innpass i Wimbledon offentliggjort. Med på lista var selvsagt Ruud med sin nye ranking som nummer 63. På lista er nordmannen inne som 64.-mann. Årsaken er at Tomas Berdych bruker sin beskyttede ranking grunnet skadeproblemer det siste året.

Trolig ville ikke Ruud spilt Wimbledon om han ikke hadde gått rett inn i hovedturneringen av den ærverdige Grand Slam-turneringen. I fjor tapte 20-åringen i første kvalifiseringsrunde og hadde lite tro på suksess på gress.

– Jeg sa til meg selv etter at jeg tapte i for, at jeg skulle spille hvis jeg kom inn i main draw, og hadde nok ikke spilt Wimbledon ellers. Er man inne, så må man spille. Det er en veldig gøy og majestetisk turnering, sier Ruud til Tennis-Norge, som bekrefter at han trolig ville spille noen turneringer i forkant på gress også, og legger til:

– Det blir en liten og spennende test for meg. Jeg har ikke gjort det så bra på gress foreløpig i karrieren, og jeg skal trolig spille Wimbledon i mange år.

For tiden rettes derimot fokus mot Roland Garros, som starter søndag. Nordmannen har de siste dagene vært på Mallorca for å trene.

Støtt Tennis-Norge gjennom å kjøpe et abonnement av vårt magasin, som blant annet inneholder mer stoff om Casper Ruud! Trykk her for mer informasjon!

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788