Jakob Grøner
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Grøner kvalifiserte seg for 15.000-dollarsturnering

Jakob Grøner viser god form i Sverige.

Etter omleggingen av turneringssystemet i tennis har Grøner slitt med å få innpass i kvalifiseringen i 15.000-dollasrturneringene, tidligere kalt Futures-turneringer. Denne uken har han derimot fått spille kvalifiseringen i Kalmar.

Mandag vant Grøner over svenske Markus Schultz, som aldri har hatt ATP-ranking. Tirsdag ventet en ny svenske, Anton Örnberg, i kvalifiseringsfinalen. Det endte med seier 6-2, 6-3 og en plass i hovedturneringen.

Det er fjerde gang i karrieren Grøner kvalifiserer seg for en 15.000-dollarsturnering. Unggutten har tidligere uttalt at han skal satse fulltid på tennis etter at han snart har fullført videregående skole.

Første runde i hovedturneringen spilles onsdag.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.