Casper Ruud
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud møter tidligere semifinalist i Roland Garros

Casper Ruud møter en latvier med høyt toppnivå i første runde av Grand Slam-turneringen Roland Garros.

Den norske 20-åringen ble trukket mot Ernests Gulbis i første runde. Latvieren er med sin 80.-plass dårligere rangert enn Ruud.

Gulbis har derimot et meget høyt toppnivå. Han har nemlig vært nummer ti i verden i 2014. Det samme året var han i semifinalen i Roland Garros. De siste årene har han derimot hatt skadeproblemer og måtte jobbe seg oppover rankingen nesten uten poeng.

I 2018 var han blant annet i fjerde runde av Wimbledon og i finalen av ATP 250-turneringen i Stockholm. Gulbis anses av mange å være en humørspiller.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ernests Gulbis i aksjon. Foto: Shutterstock.com

Går Ruud videre venter vinneren i oppgjøret mellom seedede Matteo Berrettini, nummer 32 i verden, og Pablo Andujar, nummer 93 i verden.

Dette er første gang Ruud er direkte inne i en Grand Slam-turnering. Han har tidligere spilt hovedturneringen i tre Grand Slam-turneringer og gått til andre runde to ganger. Begge gangene måtte han kvalifisere seg for selve turneringen.

Hovedturneringen i Roland Garros starter søndag og kvalifiseringen er godt i gang. Ruud spiller første runde søndag, mandag eller tirsdag. Finalene går 8. og 9. juni.

Støtt Tennis-Norge gjennom å kjøpe et abonnement av vårt magasin, som blant annet inneholder mer stoff om Casper Ruud! Trykk her for mer informasjon!

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788