Casper Christensen
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Christensen tok sin ellevte strake seier

Casper Christensen fortsetter å vise storform, denne gangen i en internasjonal juniorturnering i Norge.

16-åringen vant nylig to Grade 5-juniorturneringer i Karibia, der han blant annet slo en topp 100-juniorspiller. Dette var Christensens aller første juniortitler, og unggutten har heller ikke vært særlig nær noe lignende tidligere, for utenom NM-gullet i G16-klassen i sommer.

Under Grade 5-juniorturneringen i Stavanger denne uka viser Christensen at seirene i Karibia langt fra er tilfeldig. Nordmannen har fortsatt storspillet og er klar for lørdagens semifinale i Rogaland med sin ellevte seier på rad.

Særlig fredagens kvartfinaleseier var imponerende. Da møtte han finske Roni Rikkonen, nummer 547 i verden. Det endte med seier for 6-2, 3-6, 6-2 for Christensen. Lørdag spiller han mot sjetteseedede Szymon Kielan, nummer 587 i verden.

Også Herman Høyeraal spiller semifinalen i Stavanger. 17-åringen har hatt en tyngre sesong og har bare en gang tidligere i år vært i en semifinale på internasjonalt juniornivå.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788