Viktor Durasovic videre i Challenger-kvalifisering

Viktor Durasovic tok en oppskriftsmessig seier i første runde av Challenger-kvalifiseringen i Barcelona.

Etter å ha røket tidlig ut i en Futures-turnering for snart to uker siden, har Durasovic denne helgen forsøkt å kvalifisere seg for en Challenger-turnering. Søndag spilte han første kvalifiseringsrunde.

Den norske 21-åringen var favoritt i oppgjøret mot Mikalai Haliak, nummer 787 i verden. 20-åringen fra Hviterussland har aldri kommet lengre enn til semifinale i en Futures-turnering. Det endte med seier 6-1, 6-2 for Durasovic.

Allerede mandag venter andre kvalifiseringsrunde. Da er italienske Dante Gennaro, nummer 567 på ATP-rankingen motstander. 25-åringen har aldri vunnet en singletittel på internasjonalt seniornivå, men var nylig i finalen i en Futures-turnering.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788