Rafael Nadal

Rafael Nadal hjelper flomofre på Mallorca

Rafael Nadal stiller opp for dem som er rammet av oversvømmelsene på Mallorca. Verdenseneren har blant annet åpnet sitt eget tennissenter.

Nadal er fra Mallorca og områdene som har blitt hardt rammet av kraftig regn og oversvømmelser de siste dagene med enorme ødeleggelser.

Dette har trigget noe i tennisstjernen, og spanjolen har personlig engasjert seg. 32-åringen han åpnet opp sitt eget tennissenter for å gi hjemløse tak over hodet. Nadal er også avbildet mens han hjelper til med å grave gjørme ut av bolighus.

– Det er en sorgens dag på Mallorca. Våre dypeste kondolanser går til familiene til de som har omkommet av de alvorlige oversvømmelsene i Sant Llorenc.Vi fortsetter med å tilby rom på sportssenteret og på akademiet til de som er rammet og trenger et sted å bo, skriver tennisstjernen på sin Instagram-konto.

Så langt er ti personer bekreftet omkommet etter det regnværet på den spanske øya. En fem år gammel gutt er blant de savnede. Redningsmannskaper søker fortsatt etter gutten, samt to tyske statsborgere.

Casper Ruud bor til vanlig på Mallorca og er en del av Nadals treningsakademi på Mallorca. Nordmannen dro i forrige uke til USA for å spille lenge planlagte turneringer der.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788