Caroline Wozniacki

Wozniacki snublet, mens svenske var nær sensasjon

Caroline Wozniacki røk for andre US Open på rad ut i andre runde av Grand Slam-turneringen.

Den danske jenta fikk en tøff kamp torsdag mot ukrainske Lesia Tsurenko, nummer 36 på WTA-rankingen. 29-åringen, som var i fjerde runde av Roland Garros tidligere i år, vant oppgjøret over verdenstoeren 6-4, 6-2.

– Jeg synes jeg startet ganske bra og spilte godt i deler av det første settet, jeg var aggressiv. Hun spilte smartere enn meg, og hun spilte på en måte det var meningen at jeg skulle spille. Jeg burde ha gjort bedre tilpasninger, sa Wozniacki.

Dermed er Wozniacki ute av en Grand Slam-turnering allerede i andre runde for andre gang på rad. Også i Wimbledon ble det tap i den andre kampen.

Larsson imponerte
Svenske Johanna Larsson fikk en tøff oppgave i Wimbledon-vinner Angelique Kerber, og startet dårlig. Den tyske motstanderen vant det første settet 6-2 og ledet klart i det andre settet, men Larsson snudde og vant settet 7-5. Det tredje settet ble jevnt og inneholdt ypperlig tennis. En backhandfeil av Larsson ble avgjørende, og Kerber vant kampen med 6-4 i det avgjørende settet.

– Jeg synes vi  begge spilte veldig bra på et veldig høyt nivå helt fra første poeng. Det var bare ett eller to poeng som avgjorde kampen, sa Kerber.

Også herrenes Wimbledon-vinner, Novak Djokovic, måtte slite en smule for å ta seg videre. Akkurat som i første runde var serberen nødt til å ha fire sett for å vinne. Torsdag ble det seier 6-1, 6-3, 6-7 (3-7), 6-2 over Tennys Sandgren.

Kasatkina ute
Ellers ble det også mange andre favorittseire torsdag. Alexander Zverev, Madison Keys, Marin Cilic og Kiki Bertens var blant spillerne som virkelig overbeviste.

11.-seedede Daria Kasatkina måtte derimot se seg slått ut av US Open i andre runde. Det samme måtte 12.-seedede Pablo Carreno Busta,  14.-seedede Fabio Fognini og 23.-seedede Hyeon Chung på herresiden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788