Nå satser Helgø og Brune Olsen fulltid på tennis

Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen har lagt 13 års skolegang bak seg. Framover er det bare tennis som gjelder.

Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen har lagt 13 års skolegang bak seg. Framover er det bare tennis som gjelder.

– Det er 100 prosent satsning på tennis fra og med skolen er ferdig. Det gleder jeg meg til og blir utrolig gøy. Det blir spennende å se hva jeg kan få til, sier Helgø til Tennis-Norge og får støtte av lagvenninnen Brune Olsen:

– Dette gleder jeg meg så mye til. Da blir det god tid til bare tennis og moro. Jeg gleder meg til livet som kommer, sier Brune Olsen.

Turneringer
Allerede i helga skal duoen spille en 25.000-dollarsturnering i Sverige. Også uken etter skal de spille på samme nivå i Sverige, men etterpå blir det et par ulike turneringer for Furuset-duoen.

– Jeg drar videre til en 25.000-dollarsturnering i Frankrike eller Tyskland. Jeg skal også spille en 25.000-dollarsturnering i Italia. Deretter blir det et opphold med familieferie og så kommer jeg tilbake for å trene noen dager før 15.000-dollarsturneringen i Sandefjord, sier Helgø.

– Jeg skal spille to 25.000-dollarsturneringer i Sverige, og to 15.000-dollarsturneringer i Nederland, så skal jeg hjem å trene i en uke som oppkjøring til Sandefjord, sier Brune Olsen.

Lengre artikler
Les lengre reportasjer om Helgø og Brune Olsen i separate artikler i neste utgave av magasinet Tennis-Norge som kommer ut i slutten av juni. Magasinet inneholder også blant annet en artikkel om Casper Ruuds utvikling, Rafael Nadal, Simona Halep og talentpresentasjoner fra norsk tennis.

Det koster 350 kroner + frakt for et abonnement på de fire utgavene i 2018 eller 99 kroner + frakt for et blad. Bestill magasinet Tennis-Norge her (eller send en mail til abonnement@tennis-norge.com):

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Abonnement eller antall blad

 

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788