Leyton Rivera og Hedda Gurholt gikk til topps i Bergen

Norsk-svenske Leyton Rivera og Hedda Gurholt vant Grand Prix-turneringen for menn og kvinner i Bergen.

Norsk-svenske Leyton Rivera og Hedda Gurholt vant Grand Prix-turneringen for menn og kvinner i Bergen.

Rivera, som venter på å få norsk statsborgerskap, har de siste ukene spilt bra i flere juniorturneringer og klatret opp 329.-plass på juniorrankingen. Denne helga tok 16-åringen også sin første seier i en Grand Prix-turnering.

Unggutten spilte meget gode kamper på hjemmebane i Bergen. Lørdag slo han Lukas Hellum-Lilleengen i første runde med 6-4, 2-6, 6-1. Deretter ble broren Claudio Rivera, som vant over Simen Sunde Bratholm i første runde, slått 6-2, 6-3. Søndag ble det seier over Peter August Anker og Andreja Petrovic i semifinalen og finalen.

På kvinnesiden var det lavere deltakelse, men Hedda Gurholt var den sterkeste spilleren. Furuset-spilleren slo Sangeeta Roopan 6-0, 6-1 i finalen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788