Rafael Nadal

Nadal tilbake i aksjon

Rafael Nadal spiller for første gang en turnering igjen etter forfallet under Australian Open i januar.

Rafael Nadal spiller for første gang en turnering igjen etter forfallet under Australian Open i januar.

Spanjolen måtte trekke seg i kvartfinalen mot Marin Cilic i Grand Slam-turneringen Australian Open. Nadal hadde i forkant slitt med et kne, og det tålte ikke den tøffe belastningen en tøff femsettskamp medførte.

Nå er derimot 31-åringen klar for spill igjen. Nadal deltar i ATP 500-turneringen i Acapulco og bruker turneringen som oppkjøring til høydepunktene i mars, ATP Masters-turneringene i Indian Wells og Miami.

I Mexico møter Nadal landsmannen Feliciano Lopez i første runde. Den spanske gruskongen håper å ta sin tredje tittel i turneringen. Veteranen har vunnet Mexico Open i både 2005 og 2013, men da var underlaget grus. I fjor byttet turneringsledelsen dekke til hardcourt, og da tapte Nadal i finalen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788