Gabrielsen vant i Egypt

Lillian Gabrielsen var den eneste av fire norske spillere som vant i to internasjonale seniorturneringer i Egypt.

Lillian Gabrielsen var den eneste av fire norske spillere som vant i to internasjonale seniorturneringer i Egypt.

Den norske 18-åringen gjorde en god figur i første kvalifiseringsrunde til 15.000-dollarsturneringen i Sharm El Sheikh. Gabrielsen vant 6-4, 6-3 over den urangerte amerikanske 15-åringen Anna Borovinskaya. I andre kvalifiseringsrunde venter tøffere motstand i Greet Minnen, nummer 926 på WTA-rankingen. Også Helene Heiberg spilte lørdag, men tapte 1-6, 0-6 for 24-åringen Sarah Lee.

På herresiden spilte både Simen Sunde Bratholm og Peter August Anker første kvalifiseringsrunde. Sunde Bratholm holdt godt følge med italienske Daniele Capecchi, nummer 1204 i verden. Italieneren har en besteplassering som nummer 664 fra 2016. Nordmannen hang godt med, men tapte 5-7, 4-6. Anker tapte 0-6, 3-6 for Louis Chaix, nummer 910 i verden.

Malene Helgø er direkte kvalifiserte til hovedrunden i 15.000-dollarsturneringen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788