Ulrikke Eikeri

Eikeri med ny storseier

Ulrikke Eikeri spilte en ny god kamp og har for første gang i 2018 sikret seg to seire på rad.

Ulrikke Eikeri spilte en ny god kamp og har for første gang i 2018 sikret seg to seire på rad.

Den norske 25-åringen er dermed en kamp unna å kvalifisere seg for 100.000-dollarsturneringen i amerikanske Midlands. Søndag imponerte Eikeri med hele 6-0, 6-0. Også i mandagens andre kvalifiseringsrunde gikk det veien for Eikeri.

Nordstrand-jenta møtte på papiret god motstand i Hanyu Guo, nummer 304 på WTA-rankingen. Den kinesiske 19-åringen var senest i oktober i finalen av 60.000-dollarsturnering i Suzhou i hjemlandet. Det ga hennes den hittil beste plasseringen i karrieren, 278.-plass.

Gao hadde derimot lite å stille opp med mot Eikeri. Oslo-jenta, som søndag vant på 45 minutter, brukte kun 18 minutter lengre tid mandag. Den kinesiske motstanderen tok riktig nok kampens første game, men resten av oppgjøret handlet det om den norske jenta. Eikeri vant kampen 6-2, 6-1.

Tirsdag er det duket for kvalifiseringsfinale og motstander blir vinneren i oppgjøret mellom Sophie Chang, nummer 308 i verden, og Usue Maitane Arconda, nummer 252. Eikeri vant mot førstnevnte i november, mens sistenevnte ble det både tap for og seier over i 2017.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788