Lukas Hellum Lilleengen

En nordmann til kvalifiseringsfinale i Tunisia

Kun en av de tre nordmennene som søndag spilte andre kvalifiseringsrunde i Futures-turneringen i Tunisia vant sitt oppgjør.

Kun en av de tre nordmennene som søndag spilte andre kvalifiseringsrunde i Futures-turneringen i Tunisia vant sitt oppgjør.

Lukas Hellum Lilleengen er nordmannen som lyktes ved å ta videre til kvalifiseringsfinalen. Stabekk-spilleren er dermed i kvalifiseringsfinale for andre uke på rad. Forrige mandag tapte han i tiebreak i tredje sett og gikk akkurat glipp av hovedrunden.

I oppgjøret i den andre kvalifiseringsrunden ble den urangerte 35-åringen Mark Burgos slått 6-4, 6-0. I mandagens kvalifiseringsfinale venter franske Nico Portales. 20-åringen er nummer 1858 på ATP-rankingen.

Også Jakob Grøner og Peter August Anker hadde muligheten til å nå kvalifiseringsfinalen, men begge tapte. Grøner ble slått 6-2, 3-6, 2-6 av britiske Jake Hershey, mens Anker tapte 4-6, 6-1, 2-6 for Pedro Munafo.

Simen Sunde Bratholm går rett inn i hovedrunden, mens Malene Helgø spiller hovedrunden i 15.000-dollarsturneringen for kvinner på samme sted.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788