Henrik Lynum

Lynum vant internasjonal U14-turnering

14-åringen Henrik Lynum gikk lørdag helt til topps i en U14-turnering i Danmark

14-åringen Henrik Lynum gikk lørdag helt til topps i en U14-turnering i Danmark.

Turneringen, som er en del av Tennis Europe, ble spilt i danske Hillerød, og Lynum har imponert hele uka i landet en båttur over Skagerrak. Ullern-spilleren møtte danske Caspar Jalili Mikaelsen i finalen. 14-åringen har aldri tidligere vært i en finale på internasjonalt U14-nivå tidligere.

Etter å ha kjempet seg til finale i en tøff kamp i tre sett fredag, vant Lynum komfortabelt i lørdagens finale. Mot Jaili Mikaelsen vant Lynum begge settene med 6-3, 6-3 og tok tittelen i kategori tre-turneringen i Danmark.

Lynum har også tidligere i år vunnet to turneringer i kategori tre på U14-nivå. I mai vant nordmannen både en turnering på Island og hjemme i Norge på Stabekk. Før ukens turnering lå Lynum som nummer på 178 på U14-rankingen.

I januar blir Lynum 15 år, og da må den norske unggutten begynne å spille U16- elle juniorturneringer.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788