Peter August Anker

Anker imponerte i Tunisia

Peter August Anker tok seg søndag videre til kvalifiseringsfinale i Futures-turneringen i Tunisia.

Peter August Anker tok seg søndag videre til kvalifiseringsfinale i Futures-turneringen i Tunisia.

Den norske 18-åringen gjorde en god kamp i første kvalifiseringsrunde lørdag og imponerte på nytt søndag. Anker møtte førsteseedede Miguel Semedo, nummer 1242 på ATP-rankingen. Portugiseren var i juni nummer 917 på verdensrankingen og har flere ganger vunnet i første runde på Futures-nivå.

Mot Anker fikk derimot 21-åringen det tøft. Oslo-gutten spilte også søndag godt og vant 6-3, 6-2. I kvalifiseringsfinalen mandag venter Hans Albert Schubert. 18-åringen er urangert, og Anker har en god mulighet til å ta seg til hovedrunden i Tunisia.

Det samme har Lukas Hellum Lilleengen. 17-åringen fra Stabekk vant første kvalifiseringsrunde lørdag, men slapp å spille i andre kvalifiseringsrunde og fikk walkover til finalen. Der venter urangerte Enrique Luque Rico.

Simen Sunde Bratholm og Jakob Grøner forsøkte også å ta seg videre i Afrika, men mislyktes. Sunde Bratholm tapte for urangerte Alejandro Garcia 6-7 (4-7), 4-6, mens Grøner ble slått 4-6, 2-6 av Aziz Ouakaa.

Ungguttene er i Tunisia i regi av det norske tennisakademiet ProCourt Performance Center. Planene akademiet ønsker å gjennomføre fremover kan du lese mer om hvis du bestiller magasinet Tennis-Norge for 99 kroner + frakt ved å fylle ut skjemaet under, eller lese mer her.

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Antall blad:

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788