Melanie Stokke

Stokke slo australsk talent: – Har trent knallbra

Melanie Stokke vist form igjen da hun vant i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Sevilla.

Melanie Stokke vist form igjen da hun vant i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Sevilla.

Den norske 21-åringen måtte trekke seg fra 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita di Pula for to uker siden på grunn av sykdom. I forrige uke var Stokke tilbake i full trening og nå er hun klar for kamp igjen. Denne uken spiller norgesmesteren i Sevilla.

– Jeg har hatt en helt fantastisk uke og trent knallbra sammen med fitnesstreneren min, Rob Brandsma, skrev Stokke på Facebook i helga.

I første runde var Seone Mendez motstander. 18-åringen fra Australia er nummer 468 i verden og har vunnet to 15.000-dollarsturneringer i år. Tidligere har talentet vært rangert som nummer 25 på juniorrankingen.

Mot Stokke fikk Mendez problemer. Duoen holdt følge i det første settet fram til 3-2. Da var Oslo-jenta best og sikret seg settet med 6-3. Også det andre settet startet jevnt, men etter hvert fikk Nordstrand-spilleren kontroll. Settet endte 6-2 for Stokke.

I andre runde er Vivian Juhaszova motstander. Den slovakiske 24-åringen er rangert som nummer 442 på WTA-rankingen og har ikke hatt særlig sterke resultater den siste tiden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788