Lukas Hellum Lilleengen

Hellum Lilleengen til kvartfinale i juniorturnering i Malaysia

Lukas Hellum Lilleengen ble den eneste nordmannen som vant i tredje runde av Grade 4-juniorturneringen i Malaysia.

Lukas Hellum Lilleengen ble den eneste nordmannen som vant i tredje runde av Grade 4-juniorturneringen i Malaysia.

Hellum Lilleengen, Herman Hagen Høyeraal og Herman Jentoft spilte alle tredje runde i Malaysia onsdag. En av dem klarte å ta seg videre til kvartfinalen.

Dylan Heap, nummer 451 på juniorrankingen, var Hellum Lilleengens motstander. Stabekk-spilleren startet oppgjøret dårlig og tapte det første settet 5-7, men slo grusomt tilbake i de to neste settene med seier 6-3 og 6-0. 16-åringen, som er nummer 389 på juniorrankingen, har ett år igjen som juniorspiller. I kvartfinalen venter andreseedede Ki Lung Ng fra Hong Kong. 16-åringen er nummer 265 på juniorrankingen.

Hagen Høyeraal møtte trolig turneringens desidert beste spiller i Christian Didier Chin. 17-åringen fra Malaysia er nummer 81 på juniorrankingen og har blant annet vært i finalen i en Grade B1-turnering nylig. Det endte med tap 1-6, 3-6. Jentoft tapte 2-6, 1-6 for Bebit Zhukayev, nummer 299 på juniorrankingen

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788