Sarina Reinertsen

Fire norske juniorer vant i Danmark

Sarina Reinertsen, Lilly Elida Håseth, Lillian Gabrielsen og Jacob Grøner tok seg videre til tredje runde i en juniorturnering i Danmark.

Sarina Reinertsen, Lilly Elida Håseth, Lillian Gabrielsen og Jacob Grøner tok seg videre til tredje runde i en juniorturnering i Danmark.

Flere norske juniorer i på plass i Rungsted. Noen har hatt resultatene med seg, men flere har også røket ut av Grade 4-juniorturneringen over Skagerak.

I jenteklassen slo NM-vinneren i U16-klassen, Reinertsen, britiske Arabella Moen. Det norske talentet vant 6-3, 6-1. I tredje runde venter tiendeseedede Ksenia Aleshina. Det russiske talentet er bare 14 år, mens Reinertsen er 15 år.

Gabrielsen slo danske Mille Elsborg og møter Agnes Gustafsson, nummer 1027 på juniorrankingen, torsdag. Håseth var den som måtte slite mest, men tok seg videre med 4-6, 6-4, 6-3. Niendeseedede Maria Kallistrou er motstander i tredje runde. For øvrig er Gabrielsen, Reinertsen og Håseth henholdsvis tredje-, femte- og åttendeseedet.

I gutteklassen fikk Jakob Grøner en enkel oppgave med å ta seg til tredje runde. 16-åringen, som er førsteseedet, vant første sett 6-3, mens i det andre settet trakk motstander Arvid Hjalte seg.

Felix Nordby, Joachim Andreas Schaefer, Helene Heiberg og Elinor Storkaas røk alle ut i andre runde av turneringen. Herman Høyeraal og Lukas Hellum-Lilleengen har denne uken spilt en Grade 2-juniorturnering i Thailand. Duoen røk ut i henholdsvis andre og tredje runde mot høyt seedede spillere.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788