Caroline Mürer Rohde-Moe

Rohde Moe trener hardt, men spiller få turneringer: – Så lenge jeg har det gøy

Caroline Mürer Rohde-Moe har vært i semifinale i NM to år på rad og trener mye, men prioriterer skole foran tennis.

Caroline Mürer Rohde-Moe har vært i semifinale i NM to år på rad og trener mye, men prioriterer skole foran tennis.

25-åringen har tidligere prøvd seg som tennisspiller på fulltid, men mener hun ikke fikk ut potensialet sitt da. Hun har foreløpig ikke planer om å ta opp satsningen for fullt.

– Jeg har et år igjen som student, så får vi se. Jeg prøvde å satse et år. Det var veldig gøy, men følte ikke at jeg fikk ut alt, fordi jeg la som mye press på meg selv siden det bare var tennis da, sier Rohde-Moe til Tennis-Norge.

Caroline Mürer Rohde-Moe i Frognerparken. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Skolefokus
Fokuset for øyeblikket er skolegangen på BI. Likevel er det mye tennis inn i bildet, men mest som trening – ikke kamper og turneringer.

– Det var vært mye trening det siste året. Jeg har spilt Grand Prix-turneringer, forsøkt å spille det i området, men jeg går på skole, og det er vanskelig å ta fri i hele uker, sier Rohde Moe.

På tross av dette føler Rohde-Moe at hun klarer å holde opp et relativt høyt tennisnivå, noe som blant annet har ført til semifinalene i NM.

– Jeg fikk være med på Fed Cup, og det var veldig gøy. I tillegg er jeg med på en del treninger med Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen, så jeg får god matching der, men ikke så mye turneringer. Jeg har spilt litt lagtennis i Sverige, sier Rohde Moe.

– Gøy
Rohde-Moe ser lyst på tennistilværelsen. Den tidligere collegespilleren trives slik situasjonen er akkurat nå.

– Nå spiller jeg mye bedre enn da jeg satset, selv om jeg trener mindre, og det skjer fordi jeg tør å slappe av. Målet mitt er å bli bedre, men det er ikke viktig hvor mange kamper jeg spiller, så lenge jeg har det gøy, avslutter Rohde Moe.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788