Frogner Tennis

Oslo Tennisarena med Heming i spissen skal fortsette å drive tennisanlegget på Frogner

Heming Tennis søkte om å drive Frogner Tennis videre på vegne av Oslo Tennisarena og vant anbudsprosessen.

Heming Tennis søkte om å drive Frogner Tennis videre på vegne av Oslo Tennisarena og vant anbudsprosessen.

Oslo Tennisarena (OTA) har de siste årene drevet tennisanlegget i Frognerparken, der blant annet norgesmesterskapet spilles hvert år. Før sommeren ble driften av anlegget lagt ut på anbud.

OTA vant fram hos Oslo kommune. Det er usikkert om flere søkt om å drifte anlegget, men flere klubber skal ha vært interessert i å ta over driften og en aktør ryktes å ha lagt inn en søknad.

I anbudet fra kommunen var det skissert langt lavere priser for å spille på Frogner Tennis enn dagens priser. Utfallet av dette er foreløpig ukjent og blir ikke klart før på nyåret.

– Vi har ikke helt oversikt over dette ennå, dette er blir et tema med kommunen umiddelbart etter avtaleovertagelsen 1.1.2018. Kommunen har uttrykt at de ønsker å spille en mer aktiv rolle, og vi er litt spente på hva dette innebærer. Det er uansett vårt ønske å holde prisene nede i den grad det er forsvarlig i forhold til driftskostnadene på banene. Har dessverre ikke noe bedre svar til deg på dette tidspunktet, men håper å få vite mer på nyåret, sier daglig leder i Heming Tennis, Karin Hjelle Dalbak, til Tennis-Norge.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788