Viktor Durasovic tennis

Durasovic kjempet seg til seier

Viktor Durasovic tapte første sett, men snudde til seier i første runde av Futures-turneringen i Spania.

Viktor Durasovic tapte første sett, men snudde til seier i første runde av Futures-turneringen i Spania.

Den norske 20-åringen tok seg i forrige uke til kvartfinale i en Futures-turnering i Spania, men tapte for førsteseedede der. Denne uken spiller Durasovic en ny turnering i Spania og i første runde møtte han Aitor Sanz Llopis, nummer 1341 i verden. Spanjolen måtte kvalifisere seg for nå nå hovedrunden i turneringen.

I det første settet ble Durasovic brutt på 2-2 og klarte ikke å hente seg inn igjen. Unggutten tapte sett nummer én 4-6. Også det andre settet ble svært jevnt. Nordmannen brøt til 4-2, men ble brutt tilbake like etterpå. Settet gikk til tiebreak, og selv om Oslo-gutten lå bak helt til 4-5, vant han 7-5. I det tredje settet var Durasovic best og vant 6-4.

Dermed er Durasovic klar for andre runde. Der møter norgesmesteren belgiske Yannick Vandenbulcke. 27-åringen er nummer 400 i verden og satte nylig bestenotering med 385 på ATP-rankingen etter å ha vunnet en Futures-turnering og tapt en finale.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788