Simen Sunde Bratholm

Bratholm tapte mot førsteseedet nederlender

Simen Sunde Bratholm ble brutt en gang i hvert sett og tapte i andre runde av Futures-turneringen i Sverige.

Simen Sunde Bratholm ble brutt en gang i hvert sett og tapte i andre runde av Futures-turneringen i Sverige.

Sunde Bratholm klarte i andre turnering på rad å ta seg til andre runde mandag. I helga tok unggutten seg også gjennom kvalifiseringen.

Onsdag møtte Heming-spilleren nederlandske Tallon Griekspoor. 21-åringen er nummer 298 i verden med en bestenotering som nummer 279 fra tidligere i september. Plasseringen på ATP-rankingen fikk han fordi han tok seg til en semifinale i en Challenger-turnering.

Dermed var Griekspoor favoritt, men Bratholm bet godt fra seg. Likevel var det ikke nok. Unggutten ble brutt en gang i begge settene, og det skjedde etter han 18-åringen hadde vunnet sitt andre game i hvert av settene. Bratholm tapte 3-6, 4-6. En gang var juniormesteren fra NM i nærheten av å bryte, da han fikk to breakballer i det første settet.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788