Eikeri trøblet mot kvalifiseringsspiller i Ungarn

Ulrikke Eikeri startet tirsdag i 60.000-dollarsturneringen i Dunakeszi i Ungarn. Den norske jenta fikk problemer mot kvalifiseringsspiller i første runde.
Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Ulrikke Eikeri startet tirsdag i 60.000-dollarsturneringen i Dunakeszi i Ungarn. Den norske jenta fikk problemer mot kvalifiseringsspiller i første runde.

Norges høyest rankede kvinnespiller, Ulrikke Eikeri (nummer 278 i verden), startet tirsdag på sin andre strake turnering i Ungarn. Sist var det 25.000-dollarsturnering i Hodmezovasarhely som du kan lese om her. Denne gangen var det 60.000-dollarsturnering. I første runde møtte hun kvalifiseringsspilleren Greta Arn (729) fra vertsnasjonen.

Første sett startet meget bra for Eikeri. 24-åringen fikk to tidlige brudd og gikk opp i en 5-1 ledelse. Da våknet ungareren. Arn brøt så tilbake to ganger, og hentet seg tilbake i kampen. Første sett gikk dermed til tiebreak hvor Arn trakk det lengste strået 8-6 i et meget jevnt sett.

I andre sett var det Arn som skulle starte bra. Hun brøt Eikeri for å gå opp i en tidlig 3-0 ledelse. Eikeri prøvde forgjeves å kjempe seg tilbake i kampen ved å bryte ungararen to ganger, men da hun ikke klarte å holde egen serve skulle det bli tøft.

Eikeri tapte dermed i strake sett 6-7 (6-8) og 4-6 mot kvalifiseringsspilleren Greta Arn i første runde i 60.000-dollarsturneringen i Dunakeszi i Ungarn. Eikeri får ett WTA-poeng for tapet.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788