Ulrikke Eikeri

Eikeri tapte krigekamp mot argentiner

Det gikk ikke veien for Ulrikke Eikeri i andre runde av 25.000-dollarsturnering i Hodmezovasarhely.

Det gikk ikke veien for Ulrikke Eikeri i andre runde av 25.000-dollarsturnering i Hodmezovasarhely.

Eikeri (nummer 280 i verden) var sjetteseedet i turneringen, og imponerte da hun slo Harmory Tan (327) fra Frankrike tirsdag formiddag. I andre runde ventet motstander Catalina Pella (322). Den argentinske 24-åringen kan vise til seier i 15.000-dollarsturneringen i Benavides i vår.

Det skulle starte bra for Norges høyest rankede spiller. Eikeri var klart best i første sett, hvor hun leverte strålende server. På 44 minutter tok hun første sett 6-1. Argentineren løftet seg betraktelig i andre sett og vant andre sett 6-1.

Spillerne fulgte hverandre tett og jevnt i tredje sett. Det var allikevel Pella som fikk det første bruddet til 2-1. Eikeri brøt tilbake til 3-3, men argentineren svarte umiddelbart. Dermed var det Pella som vant tredje sett 6-4 på en drøy times spill. Pella avanserer til tredje runde i Ungarn etter å ha slått Eikeri med settsifrene 1-6, 6-1 og 6-4.

Les også: Knallseier for Helgø i Rotterdam

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788