Sunde Bratholm reddet av regnet i Malaysia

av | 9 oktober, 2016 - 19:23 | Norsk

Simen Sunde Bratholm gikk til topps i sin første Grade 4-juniorturnering. Etter å ha tapt det første settet, kom regnet og reddet seieren for nordmannen.

finale-wordpressSimen Sunde Bratholm gikk til topps i sin første Grade 4-juniorturnering. Etter å ha tapt det første settet, kom regnet og reddet seieren for nordmannen.
17-åringen møtte det malaysiske hjemmehåpet Christian Didier Chin, nummer 491 på verdensrankingen for juniorer. Nordmannen kom skjevt ut og tapte første sett 2-6.
-Finalen var ganske tøff, ettersom at jeg tapte første sett 2-6, og jeg var ganske sliten i beina etter mange kamper denne uka, sier Bratholm til Tennis-Norge.
Da det så som mørkest ut, fikk unggutten en etterlengtet pause. Regnet slo inn og kampen ble stoppet i påvente av bedre vær. Da spillet kom i gang igjen, vant Bratholm de to påfølgende settene 6-2.
-Heldigvis begynte det å regne, som gjorde at jeg fikk en pause på en time. Da fikk jeg ny energi, og klarte å vinne de neste settene 6-2, sier Bratholm.
Første Grade 4-seier
Oslo-gutten har aldri tidligere vunnt en Grade 4-juniorturnering, men gikk i sommer til topps i en Grade 5-juniorturnering i Sverige.
-Det føles veldig bra å vinne min første Grade 4, veldig gøy å vinne hele turneringen og å spille på center courten med dommere og linjedommere, sier Bratholm.
Turneringene i Malaysia hadde hele seks runder, og Bratholm møtte tøff motstand i flere kamper. Blant andre ble det svenske talentet Kenzo Koistila Larsson, nummer 592 på juniorrankingen, og 15-åringen Seita Watanabe, nummer 328 i verden, slått i henholdsvis kvart- og semifinale.
Også Marcus Anker Aarthun Sulen spilte turneringen i Malaysia. Stavanger-gutten tok seg til tredje runde.
Ny turnering
Neste uke venter en Grade 3-turnering i Malaysia, før han skal spille Futures-turneringene i Oslo, i hvert fall de to siste av dem.
-Jeg er nå på vei til en ny turnering her nede i Malasyia. Så vi får se om jeg spiller den første i Oslo, men jeg stiller uken etter, sier Bratholm og legger til:
-Jeg håper på å prestere så bra som mulig i Oslo, og denne prestasjonen gir meg mye selvtillit inn mot neste turnering og Futures-turneringene i Oslo, sier Bratholm.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv