Ruud ut i første runde av junior-Wimbledon

av | 4 juli, 2016 - 21:30 | Casper Ruud, Grand Slam, Norsk, Wimbledon

Casper Ruud møtte vanskelig motstand i andreseedede Ulises Blanch i første runde av junior-Wimbledon og maktet ikke å ta seg videre.

Casper Ruud møtte vanskelig motstand i andreseedede Ulises Blanch i første runde av junior-Wimbledon og maktet ikke å ta seg videre.
Det var ingen tvil om at nordmannen var uheldig i trekningen i første runde. Den amerikanske motstanderen viste fra første stund at han hadde planer om å gi Ruud kamp om seieren.
Blanch servet bra og viste fram en fryktinngytende forehand. I det første settet spilte riktig nok Norges best rangerte herrespiller meget godt selv, spesielt med glimrende serving. Ingen klarte å bryte på serven, og det gikk til tiebreak. Der fikk Blanch et tidlig overtak, og utnyttet det. Han sikret seg settet med 7-5 i tiebreaket.
I det andre settet tok Blanch over. Amerikaneren fikk et tidlig brudd, og spilte på seg selvtillit. 18-åringen fikk styre spillet og var god fra grunnlinjen. Ruud tapte det andre settet 2-6, og røk dermed ut av Wimbledon, men ifølge TV 2s ekspertkommentator er det ingen grunn til å deppe.
-Han henger med hele kampen. Vi kommer garantert til å se mer av han. Alt ligger til rette for det, og han kommer bare til å bli bedre og bedre, sa Jan Frode Andersen.
I juniorutgaven av French Open røk Ruud ut i andre runde. Nå er Davis Cup om under to uker neste oppgave for nordmannen. Deretter venter en Futures-turnering i Alicante i Spania eller i Knokke i Belgia, før NM i Frognerparken står for tur. Det er foreløpig usikkert om 17-åringen skal spille junior-US Open.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Den Hellige Gral

Den Hellige Gral

Centre Court i Wimbledon hører hjemme på FNs liste av bevaringspliktige verdensarv-lokasjoner.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv