Ruud skulle ønsket mer gresstid før Wimbledon

av | 3 juli, 2016 - 10:49 | Casper Ruud, Norsk

Dårlig vær har hindret at Casper Ruud har fått så mye tid på som gresset som ønsket, men nordmannen er klar for Wimbledon.

Dårlig vær har hindret at Casper Ruud har fått så mye tid på som gresset som ønsket, men nordmannen er klar for Wimbledon-start mandag.
Juniorutgaven av French Open gikk ikke som håpet for unggutten og teamet rundt han. Da ble det tap i andre runde for Gianni Ross. I første runde i Wimbledon møter han tøff motstand fra start av. Andreseedede Ulises Blanch blir en hard nøtt.
-Casper gleder seg og er i god form. Tøff motstander i første runde. Innbyrdes oppgjør er 1-1. Casper er klar for kamp, så får vi se hva sluttresultatet blir, sier manager Venke Aure til Tennis-Norge.
Henger høyt
Nordmannen føler mye var gjort på juniorsiden da han gikk til topps på juniorrankingen, men han legger ikke skjul på at å vinne en junior Grand Slam-turnering henger høyt før han blir for gammel for juniorklassen.
-Jeg har satt meg mål om å vinne en av Grand Slam-juniorturneringene, og jeg tror nok at jeg har en fair sjanse til det, har Ruud sagt til Tennis-Norge.
Før han reiste til London var 17-åringen usikker på gresset, og mente grus passet han bedre enn underlaget i Wimbledon.
-Det er ikke slik at vi juniorer favorittiserer underlag så mye, men jeg spilte Wimbledon i fjor, noe som var ekstremt gøy, men det er litt vanskelig å spille på gress. Det kan likevel endre seg til i år, siden jeg har den erfaringen fra i fjor, har Ruud forklart tidligere.
Regn
I tillegg har dårlig vær forstyrret forberedelsene til den prestisjetunge juniorturneringen, og i Nike Junior International Roehamtpon røk norgesmesteren ut etter tre kamper.
-Vi har ikke prioritert så mange uker på gress, så turneringen i Roehampton er det eneste Casper har vært på gress. Nå har det også vært dårlig vær i London, noe som har redusert treningen, men det er jo likt for alle, sier Aure.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Videre i US Open

Videre i US Open

17 år gamle Nicolai Budkov Kjær vant første runde i Junior-grenen av årets siste Grand Slam.

Tidlig exit i US Open

Tidlig exit i US Open

Casper Ruud tapte i fem sett til den kinesiske spilleren Zhizhen Zhang i andre runde av US Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv