Viktor Durasovic

Durasovic ute av kvalifiseringen i Challenger-turnering

Viktor Durasovic klarte ikke å vinne første kvalifiseringsrunde i ATP Challenger-turneringen i Bordeaux.

Viktor Durasovic klarte ikke å vinne første kvalifiseringsrunde i ATP Challenger-turneringen i Bordeaux.

Den norske 21-åringen fikk for to uker siden en stor opptur da han tok seg videre fra kvalifiseringen i ATP Challenger-turneringen i Puerta Vallarta. I første runde slo Durasovic amerikanske Christopher Eubanks, nummer 185 i verden, og tok seg for første gang til andre runde i en turnering på nivået.

Nå har Nordstrand-spilleren reist tilbake til Europa og spilte sin første turnering etter oppturen i Mexico. Durasovic forsøkte å kvalifisere seg for Challenger-turneringen i Bordeaux og møtte lørdag Alexandre Muller. Franskmannen er rangert som nummer 372 i verden.

Durasovic fikk en tøff kamp og måtte se seg slått 4-6, 2-6.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788