Helgø ga Norge drømmestart i Fed Cup | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Helgø ga Norge drømmestart i Fed Cup | Tennis-Norge

Helgø ga Norge drømmestart i Fed Cup

Malene Helgø gjorde en god kamp i Litauen. Foto: Espen Hildrup.

Malene Helgø sendte Norge opp i føringen i lagets første kamp i den første gruppespillskampen mot Sør-Afrika i Fed Cup.

Den norske 17-åringen ble foretrukket som Norges toer den første dagen i oppgjøret mot Sør-Afrika. Dette er trolig er det viktigste oppgjøret i gruppespillet. Med seier vil de norske jente høyest trolig unngå sisteplassen i gruppa, noe som er svært viktig med tanke på motstanderne i den andre gruppa i 2. divisjon.

Helgø møtte Ilze Hattingh i sin kamp onsdag. 20-åringen fra Sør-Afrika er nummer 977 i verden og har vært oppe på 599.-plass i verden. Dermed var det forventet en jevn kamp mellom de to ungjentene, men Furuset-jenta viste seg å være klart best.

Talentet fra Romerike var klart best i begge settene. På bare 55 minutter knuste hun Hattingh 6-1 i begge settene. Norge trenger bare en seier til for å sikre seg kampseieren over det sørafrikanske laget. Senere onsdag spiller Ulrikke Eikeri mot Chanel Simmonds og etterpå spiller Eikeri double med Astrid Wanja Brune Olsen mot Simmonds og Madrie Le Roux.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...