Foto: Discovery+.

Ute av Acapulco

av | 2 mars, 2023 - 05:54 | Casper Ruud, Internasjonalt

Formen uteblir - Casper Ruud tapte runde to av Mexican Open til en kvalifiseringsspiller.

Casper Ruud – Taro Daniel: 1-2 (5-7, 6-2, (5)6-7)

Den dårlige starten på 2023 sesongen fortsetter for Casper Ruud som denne uken returnerte til ATP touren etter å ha vært i trening i seks uker siden en skuffende Australian Open exit i runde to i januar.

I ATP 500 turneringen i den mexicanske byen Acapulco, også kjent som Mexican Open, var Ruud den høyest rangerte spilleren etter at Carlos Alcaraz måtte trekke på grunn av en ny hamstring-skade.

Hete og luftfuktighet skapte store problemer for nordmannen som med nød og neppe kom seg forbi første runde mot den argentinske kvalifiseringsspilleren Guido Andreozzi.

– Litt rusten

I runde to natt til torsdag gikk det verre. Nordmannen møtte nok en kvalifiseringsspiller, denne gang japanske Taro Daniel (ATP 125) – og på ny gikk kampen til et tredje sett tie-break som japaneren vant 7-5 og kampen med settsiffer 7-5, 2-6, 7-6.

– Jeg følte jeg spilte mot en Casper som var på et høyt nivå til tross for at han fortsatt jobber seg tilbake og er litt rusten, sa en glad Daniel etter kampen.

Ruud sin neste turnering er Indian Wells som starter onsdag 8. mars.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv