Hvilke bettingsider i Norge tilbyr betting på tennis?

av | 30 november, 2022 - 11:51 | Internasjonalt

Tennis er blant de mest fulgte idrettene av fans over hele verden. Det betyr at tusenvis av sportsspillene over hele verden ser etter måter å spille på forskjellige kamper gjennom året.

Hvis du er ny i sporten, kan det være vanskelig å forstå ulike unike markeder og analysere spill nøyaktig. Det er også viktig å velge gode betting sider for å satse på tennis, og den beste måten å gjøre det på er å lese anmeldelser og holde seg informert.

Slik fungerer tennisspill

Tennisspill er litt annerledes enn andre ballspill siden det ikke er uavgjort. En tenniskamp består av 3 til 5 kamper og spilles på en rektangulær bane hvor enten en eller to spillere er plassert på forskjellige sider av et nett. Hver side fokuserer på å vinne spillet ved å tjene flere poeng enn motstanderen tjener.

Å satse på et tennisspill for menn eller kvinner innebærer å satse på spilleren som man tror ville vinne spillet. Andre alternativer inkluderer den første som treffer et gitt antall poeng, marginer og handikap. Hvis spådommen er riktig, vinner du det potensielle gevinstbeløpet.

Du vil finne tennisspill arrangert i henhold til store turneringer eller land, slik at du enkelt kan finne den foretrukne. Alt du trenger å gjøre er å velge spillet og markedet før du bestemmer innsatsbeløpet og plasserer innsatsen.

Tennisodds forklart

Oddsen avgjør hvor mye penger du sannsynligvis vil vinne hvis innsatsen din går gjennom. De varierer mye fra et sportsspillmarked til et annet, avhengig av ulike variabler i spillet. Du må lese oddsen tydelig slik at du kan ta en informert spillbeslutning.

De fleste bookmakere tilbyr odds i form av brøker eller desimaler. Desimaloddsen er ganske grei, hvor du får den forventede gevinsten ved å multiplisere oddsen med kontantene dine. Imidlertid viser brøkodds sannsynligheten for at spilleren vinner. Her er et eksempel; hvis en spiller har odds 10/1, har spilleren ti i én sjanse til å vinne spillet. Han er hvordan man beregner oddsen. (Formelen er B (A+B) = Vinn %) Derfor er vinnersannsynligheten 1 (10+1) = 11%.

De vanligste tennisspilltypene forklart

Du kan velge ulike markeder for å satse på tennisspill. Det er viktig å forstå hver type innsats for å velge det beste markedet for spådommen din. Her er noen av de populære og hvordan du kan satse på dem.

Kampspill

Et matchspill ligner vanligvis på Moneyline eller direkte veddemål. Men i dette tilfellet velger du ikke vinneren av hele tennisturneringen, men det individuelle spillet du ser på. Som sagt tidligere er det ingen trekning i alternativene, og du kan bare velge en av spillerne.

Oddsen for begge sider avhenger av det forventede resultatet. Favorittene har vanligvis lavere odds enn underdogs. Men å ha lavere odds betyr ikke at noen av sidene har overtaket på å vinne. Her er et eksempel. I et spill mellom James Belt (2.35) og Wallace Watson (3.21) bestemmer du hvem av dem som skal vinne og plasserer innsatsen din. Det er den mest enkle typen innsats.

I set-betting spår du vinneren av tenniskampen og resultatet av tennissettene. I hovedsak øker du oddsen ved å satse på to utfall i et tennissett. Her er et eksempel hvis Albert Montana spiller Santiago Giraldo, sett-spillene dine kan se slik ut:

  • Albert Montana vinner 2-1
  • Albert Montana vinner 2-0
  • Santiago Giraldo vinner 2-1
  • Santiago Giraldo vinner 2-0

Bookmakere gir en linje for ethvert mulig utfall i de to av de tre beste resultatene i en kamp med tre sett. Denne typen spill har bedre odds enn å satse på seier eller utfallet av et sett alene.

Hvordan fungerer livespill på tennis?

Du har muligheten til å satse på et tennisspill før det starter og under spillet. Betting under spillet kalles live-betting. Når spillet begynner, overfører bookmakere det til live- eller in-play betting-delen av spilleboken.

Hvis du ønsker å satse på et slikt spill, besøker du livebetting-seksjonen; velg spillet og deretter det foretrukne markedet. Markedene som var i førkampen er også tilgjengelige i livebetting-delen. Noen kan imidlertid forsvinne i løpet av spillet på grunn av ytelsen eller tiden som har gått. Bookmakere gir resultater i sanntid og hendelsesrapportering slik at du kan ta informerte beslutninger.

De vanligste feilene ved tennisspill

Her er en rask titt på noen vanlige spillfeil som mange tippere gjør og måter å unngå dem for å øke sjansene dine for å tjene penger.

Ikke kjent med sporten

Det er en alvorlig feil å satse på et spill du ikke er fortrolig med. Å kunne tennis betyr å kjenne reglene, hvordan poeng tildeles, feil, rangeringssystemet og å fortelle at en spiller har bedre ferdigheter enn rivalen.

Ignorer spillerform og skader

Den fysiske formen til spillerne er like viktig som deres ferdigheter. Dessverre ser de fleste tippere bare på tidligere prestasjoner og ignorerer eventuelle skader eller problemer som påvirker deres fysiske form negativt. Slike problemer kan føre til dårlig ytelse og føre til tap for en svakere motstander.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

French Open 2024

French Open 2024

Casper Ruud er heldig med trekning – blir likevel knalltøft for nordmannen å nå sin tredje strake finale i Paris.

Trening gir bedre liv

Trening gir bedre liv

Ny global studie viser sammenheng mellom regelmessig trening i tenårene og positiv mental helse i voksen alder.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv