ASICS Speed Solution FF er den perfekte hardcourt-skoen. Foto: Asics.

Årets sko fra ASICS

av | 27 februar, 2022 - 20:20 | Norsk

Flaggskipet i kolleksjonen til skoprodusenten Asics fortsetter å imponere - her er årsakene til at vi kårer Asics Solution Speed FF til Årets tennissko 2021.

Annonsørinnhold

Tennis er en ‘high-impact’ sport som utsetter spilleren for konstante støt mot kroppen. Ved innendørs-aktiviteter og på hardcourten blir dette ekstra gjeldene. Derfor er avansert fottøy nødvendig for å kunne beskytte føtter og knær.

Tennis Norge har gjennom fjoråret testet Asics Solution Speed FF til tennis, padel og squash.

Årets sko: Asics Solution Speed FF. Foto: Asics.

Tekno-skoen

Solution Speed er en av de aller letteste skoene på markedet og er dermed veldig behagelig å bruke. Samtidig er den designet for å sitte støtt på foten din mens du jobber på kryss og tvers av banen.

For å oppretthold balansen mellom komfort og funksjonalitet er skoen proppet full av teknologi.

Flytefoam

Midtsålen består av det dempende skummet Flytefoam, som er laget av organisk fremfor syntetisk fiber. Det har ifølge produsenten flere fordeler, bl.a at sålen er mer stabil og ikke forandrer form etter mye bruk.

TWISTRUSS er navnet på skoens anti-støt system og sørger for at skoen absorberer støt og holder foten stabil under aktivitet.

Gele-teknologi

I fronten og i bakenden er skoen utstyrt med en GEL-teknologi som bidrar til økt komfort og fungerer også som støtdempelse.

Andre tekno-egenskaper som skoen kan skryte av inkluderer:

  • Flexion Fit
  • Ortholine sockliner
  • PGUARD tåbeskytter
  • Anti-grus sluser

Grus-versjonen

Mens Speed Solution FF er en hardcourt sko, er Asics Solution Speed FF Clay en modifisert utgave med bredere såle og designet for å kunne skli komfortabelt.

Asics Solution Speed FF Clay. Foto: Asics.

Kort oppsummert er Asics Speed Solution FF (2) et sikkert valg når man skal velge en profesjonell innendørs sko til f.eks racketsport. Den japanske sko-produsenten har flere kjente ambassadører i sitt økosystem, bl.a Novak Djokovic, Matteo Berrettini, David Goffin, Iga Swiatek og Leylah Fernandez.

Skoen er bl.a tilgjengelige hos Racketspesialisten.

Skoene kommer i flere utgaver for Dame og Herre:

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv