Victor Durasovic har kvalifisert seg inn i to ATP 250 turneringer i karrieren og møtt Andy Murray i hovedrunden hver gang. Foto: Espen Hildrup/Shutterstock.

Murray ble for sterk igjen

av | 11 januar, 2022 - 10:41 | Internasjonalt, Viktor Durasovic

For andre gang på to måneder ble Victor Durasovic slått av Andy Murray i en ATP turnering.

Viktor Durasovic – Andy Murray: 0-2 (3-6, 1-6)

Gjennom kvalifiseringen hadde Viktor Durasovic allerede slått en høyere rangert spiller (Pablo Andujar – ATP 91) enn tirsdagens motstander Andy Murray, nå rangert nummer 135 i verden etter flere år med skade-problematikk, men etter et jevnt første sett, ble det enveiskjøring i det andre settet.

Durasovic leverte til tider et respektabelt ATP-nivå, men gjorde for mange upressede feil og Murray fikk det ene bruddet han trengte i det første settet da han brøt opp til 2-4.

Durasovic reddet tre sett-baller da han servet på 3-5, men klarte ikke å forhindre Murray fra å serve inn det første settet 6-3.

30 minutter med Murray show

Det andre settet ble en kjedelig affære for nordmannen som holdt serven i åpnings-gamet, men ble deretter overkjørt av en tent Murray som vant de seks neste poengene i et sett som varte i 30 minutter.

Nordmannen går likevel ikke tomhendt fra Ken Rosewall Arena i Sydney. For å ha kvalifisert seg inn i ATP 250 turneringen får Durasovic 12 viktige ATP poeng i tillegg til ca 45.000 kroner i pengepremie.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Den Hellige Gral

Den Hellige Gral

Centre Court i Wimbledon hører hjemme på FNs liste av bevaringspliktige verdensarv-lokasjoner.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv