Racketspesialisten er Nordens største racketbutikk. Foto: Facebook.

Racketspesialisten – bokstavelig talt

av | 3 april, 2021 | Norsk

Nordens største racket-forhandler ønsker nærkontakt med sine kunder.

OBS! Annonsørinnhold

Tennis, badminton, padel, squash og bordtennis er alle racket-baserte sporter som øker i popularitet i Norge. Tennis har fått ekstra mye oppmerksomhet i kjølvannet av Casper Ruud sin suksess, men også den forholdvis nye padel-sporten, en slags kombinasjon av tennis og squash – har blitt populært.

Klikk på linken for å se Nordens største utvalg av racket-utstyr.

Eksperter på racket

Med den økte interessen for racket-sport, kommer også behovet for kompetanse og riktig utstyr.

– Uansett om du er nybegynner, mosjonist eller profesjonell turneringsspiller, så er vi der med kunnskap, sortiment og guiding, sier daglig leder i Racketspesialisten, Kristian Ekeland, til Tennis Norge.

– Hos oss finner du alt du trenger for å utøve din racket-sport – med fine priser, høy kompetanse og en kundetjeneste av høy kvalitet.

– Vi har vært på det norske markedet i nærmere 10 år og har alle varemerkene og utstyr som man trenger for å utøve racketsport.

– Det skjer veldig mye spennende med padel for tiden, og det er et stort satsingsområde for oss, fortsetter Ekeland.

Tidligere landslagsspiller blant de ansatte

Det er ingen tvil om at kompetansen er høy i Racketspesialisten. Utenom en lang rekke medarbeidere som lever og ånder for racket-sport, har bedriften nylig ansatt Birgitte Lersbryggen, tidligere landslagsspiller i tre ulike sporter og med 15 år erfaring fra Nike.

De ansatte i Racketspesialisten.

Sikter mot fysisk tilstedeværelse

Hittil har Racketspesialisten vært en ren nettbutikk, men nå ønsker selskapet å ta et steg videre. I den forbindelse er Nordens største racketbutikk på utkikk etter nye samarbeidspartnere.

– Vi er i dialog med flere racket-haller angående et samarbeid med vårt Concept Store der vi er totalleverandør til lokale haller. Utover det vurderer vi å åpne egen butikk i Osloområdet.

I tillegg til selve produktene og kunnskapen til de ansatte, produserer Racketspesialisten også innhold på nettsidene hvor de tilbyr tekst, filmer og guiding om produktene sine.

– For å kunne tilby alle biter har vi frem til nå fokusert mye på internett, hvor vi når ut til hele landet. Bekreftelsen på at vi har fornøyde kunder har vi fått gjennom solid vekst og gode tilbakemeldinger.

– Vår absolutte ambisjon er å være kundenes førstevalg når det kommer til racket-sport, noe vi jobber knallhardt for hver eneste dag, avslutter Ekeland.

Klikk på linken for å se Nordens største utvalg av racket-utstyr.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Nordmenn i utlandet Uke 7

Nordmenn i utlandet Uke 7

Verken Viktor Durasovic eller Leyton Rivera klarte å kvalifisere seg inn i turneringer denne uken.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv